Material Health Certificate

De producten van morgen ontwikkelen

Alle Pritt lijmstiften hebben een Cradle to Cradle Certified Material Health Certificate™ van het niveau goud behaald.

Om deze certificering te behalen zijn onze producten onderworpen aan strenge beoordelingen, waarbij we ervoor hebben gezorgd dat alle grondstoffen, verpakkingen en productiemethoden zo zijn gekozen dat ze gezondheid en het milieu vooropstellen en een positieve invloed hebben op toekomstig hergebruik en recyclage. Daarnaast investeren we voortdurend in hernieuwbare energiebronnen, vermindering van waterverbruik en minimalisering van productieafval.

En dat doen we allemaal omdat duurzaamheid voor ons meer is dan een modewoord: het maakt deel uit van onze kernwaarden.

Wat is het Cradle to Cradle (C2C) instituut?

Cradle to Cradle is een wereldwijde non-profitorganisatie die de overgang naar een circulaire economie mogelijk maakt, zodat producten veilig, circulair en verantwoord gemaakt kunnen worden.

Ze worden door verschillende duurzaamheidsnormen erkend als voorkeursproductcertificering en wereldwijd gebruikt door honderden offline en online toonaangevende bedrijven.

Streef samen met ons naar een duurzamere wereld!

Door innovatieve duurzame werkwijzen te gebruiken, stellen we mensen in staat om te beschermen wat echt belangrijk is in hun leven.

En door voor Pritt lijmstiften te kiezen, ga je met ons mee op onze zoektocht naar een duurzamere wereld en creëer je de producten van morgen.